NOSALTRES

Sobre nosaltres
Image

A l'Institut de Biomecànica (IBV) desenvolupem i transferim coneixements científics i tecnologies per a millorar la salut, el benestar i la qualitat de vida de les persones, aportant valor a les empreses i a l'entorn social i econòmic.

Som experts en envelliment i disseny de productes i serveis adaptats a les necessitats i preferències de les persones majores, des de les fases de disseny fins a l'avaluació final, amb l'objectiu de garantir la seua adequació a aquest grup poblacional concret. Així mateix, desenvolupem solucions tecnològiques que permeten objectivar la pèrdua de capacitats funcionals i cognitives, i ajudem a la prescripció d'accions que revertisquen la seua evolució.

Com a referents en aquest àmbit, coordinem IMPULS, una proposta d'actuació per a l'impuls d'innovacions tecnològiques per a l'envelliment actiu i saludable en la Comunitat Valenciana, emmarcada en el projecte IMAMCA/2023/7, finançat per la Línia Nominativa S8021000 distribuïda a favor dels centres tecnològics de la Comunitat Valenciana, aprovada per la Llei de Pressupostos de la Generalitat per a 2023.

Informació completa del IBV:

https://www.ibv.org/

 

Informació del sector de persones majors:

https://www.ibv.org/sectores/personas-mayores/