Com puc aconseguir una llar més funcional?
Coneix i valora innovacions tecnol√≤giques, per aconseguir una llar m√©s segura i funcional. Per Valorar-les,¬†et demanem que despr√©s de revisar els productes,¬†en funci√≥ dels teus interessos, seleccions 2 productes, et descarreguis les seves fitxes¬† i emplenis el seg√ľent q√ľestionari per a cadascun dels productes. Tots dos q√ľestionaris els trobes seguits. √Čs un q√ľestionari senzill que no et portar√† m√©s de 10 minuts.
Per fer el q√ľestionari accedeix a√ßi

Cadires i tamborets de dutxa kaldevy

Cadira de bany en alumini anoditzat molt lleugera. Prevista de braços i respatller per donar més seguretat i estabilitat. Desarmament de braços i respatller ràpid. Cinc nivells dalçada. El tamboret de dutxa bàsic es pot transformar fàcilment en una cadira de dutxa completa, afegint-hi braços i suports per a l'esquena.

Descarregar ficha (PDF)‚Üst

Dispositius d'avís ALER-IT

ALER-IT garanteix la seguretat dels pacients, sense necessitat de fer servir subjeccions invasives o contra la voluntat de l'individu. El sistema es pot utilitzar tant a domicilis particulars com a residències, centres de dia o hospitals.

Descarregar ficha (PDF)‚Üst

Rellotge intel·ligent MIMOV

Dispositiu mòbil tipus smartwatch gestionat per una plataforma nativa i amb possibilitat d'integrar a plataforma d'atenció o ser gestionat per cuidador/familiar. Permet la monitorització dels principals indicadors de risc en mobilitat.

Descarregar ficha (PDF)‚Üst