Com puc aconseguir una llar més funcional?
Coneix i valora innovacions tecnològiques, per aconseguir una llar més segura i funcional. Per Valorar-les, et demanem que després de revisar els productes, en funció dels teus interessos, seleccions 2 productes, et descarreguis les seves fitxes  i emplenis el següent qüestionari per a cadascun dels productes. Tots dos qüestionaris els trobes seguits. És un qüestionari senzill que no et portarà més de 10 minuts.
Per fer el qüestionari accedeix açi

Cadires i tamborets de dutxa kaldevy

Cadira de bany en alumini anoditzat molt lleugera. Prevista de braços i respatller per donar més seguretat i estabilitat. Desarmament de braços i respatller ràpid. Cinc nivells dalçada. El tamboret de dutxa bàsic es pot transformar fàcilment en una cadira de dutxa completa, afegint-hi braços i suports per a l'esquena.

Descarregar ficha (PDF)↓ 

Jocs de taula Línia Maxi Cayro

Els jocs com la loteria o el parxís formen part de la lineaXXL de l'empresa Cayro. que per les seves característiques de contrastos, mides i formes, són uns jocs als quals podran jugar tota la família, des dels nens fins a la gent gran.

Descarregar ficha (PDF)↓ 

Sistema CAMA-UP

Sistema tecnològic de suport orientat a la millora de l'autonomia personal i la independència en activitats bàsiques de la vida diària relacionades amb la mobilitat funcional com són aixecar-se o ficar-se al llit en el cas de persones amb mobilitat reduïda lleu.

Descarregar ficha (PDF)↓