Com puc aconseguir una llar més funcional?
Coneix i valora innovacions tecnològiques, per aconseguir una llar més segura i funcional. Per Valorar-les, et demanem que després de revisar els productes, en funció dels teus interessos, seleccions 2 productes, et descarreguis les seves fitxes  i emplenis el següent qüestionari per a cadascun dels productes. Tots dos qüestionaris els trobes seguits. És un qüestionari senzill que no et portarà més de 10 minuts.
Per fer el qüestionari accedeix açi

Rellotge intel·ligent MIMOV

Dispositiu mòbil tipus smartwatch gestionat per una plataforma nativa i amb possibilitat d'integrar a plataforma d'atenció o ser gestionat per cuidador/familiar. Permet la monitorització dels principals indicadors de risc en mobilitat.

Descarregar ficha (PDF)↓ 

Tableta Bleta

Tableta electrònica simple, còmoda, intuïtiva i adaptada a l'ús de persones grans, per poder informar-se, comunicar-se i entretenir-se sense frustracions ni dificultats.

Descarregar ficha (PDF)↓ 

Mòbil Maximiliana

Primer mòbil per a grans que funciona completament sol, despenja automàticament trucades i videotrucades. El mòbil compta amb una aplicació per als familiars amb què ho poden controlar tot des de qualsevol lloc.

Descarregar ficha (PDF)↓