Com puc aconseguir una llar més funcional?
Coneix i valora innovacions tecnol√≤giques, per aconseguir una llar m√©s segura i funcional. Per Valorar-les,¬†et demanem que despr√©s de revisar els productes,¬†en funci√≥ dels teus interessos, seleccions 2 productes, et descarreguis les seves fitxes¬† i emplenis el seg√ľent q√ľestionari per a cadascun dels productes. Tots dos q√ľestionaris els trobes seguits. √Čs un q√ľestionari senzill que no et portar√† m√©s de 10 minuts.
Per fer el q√ľestionari accedeix a√ßi

Pastiller personal Medelert

El pastillero Medelert √©s una eina completa per prendre amb seguretat un medicament en seq√ľ√®ncia. Es recomana especialment per a persones amb problemes de mem√≤ria. √Čs totalment autom√†tic i nom√©s s'obre quan arriba l'hora de prendre el medicament. Nom√©s lliura el contingut del compartiment programat, sense que l'usuari tingui acc√©s als altres.

Descarregar ficha (PDF)‚Üst

Aplicació Rosita Longevity

Rosita Longevity és una App que et proposa un pla diari personalitzat tenint en compte els teus dolors o problemes mèdics.
Els nostres professionals sanitaris estan en contacte directe permanentment amb tu. Junts aconseguirem el teu objectiu de viure més anys amb salut amb exercici, fisioteràpia, nutrició i educació de longevitat.

Descarregar ficha (PDF)‚Üst

Exoesquelet Muscle Suit Every

MuscleSuitEveryes un exoesquelet de protecci√≥ lumbar. Dissenyat per evitar les lesions lumbars provocades durant les mobilitzacions o transfer√®ncies de persones amb mobilitat redu√Įda.

Descarregar ficha (PDF)‚Üst