Com puc aconseguir una llar més funcional?
Coneix i valora innovacions tecnol√≤giques, per aconseguir una llar m√©s segura i funcional. Per Valorar-les,¬†et demanem que despr√©s de revisar els productes,¬†en funci√≥ dels teus interessos, seleccions 2 productes, et descarreguis les seves fitxes¬† i emplenis el seg√ľent q√ľestionari per a cadascun dels productes. Tots dos q√ľestionaris els trobes seguits. √Čs un q√ľestionari senzill que no et portar√† m√©s de 10 minuts.
Per fer el q√ľestionari accedeix a√ßi

Dispositius d'avís ALER-IT

ALER-IT garanteix la seguretat dels pacients, sense necessitat de fer servir subjeccions invasives o contra la voluntat de l'individu. El sistema es pot utilitzar tant a domicilis particulars com a residències, centres de dia o hospitals.

Descarregar ficha (PDF)‚Üst

Detector sons Visualfy Home

Visualfy Home detecta els sons de casa teva i t'avisa que es produeixen mitjan√ßant llums de colors i vibracions personalitzades, al dispositiu que tri√Įs. Amb un sol sistema. Cobreix les necessitats de seguretat i autonomia per a la persona i la fam√≠lia. L'usuari al qual s'adre√ßa s√≥n persones sordes o amb p√®rdua auditiva. Dins aquest grup destaquen les persones grans, ja que un ter√ß de la poblaci√≥ de m√©s de 65 anys t√© p√®rdua auditiva.

Descarregar ficha (PDF)‚Üst

Sensorització llar LOCS

LOCS de MYSPHERA consisteix en la supervisió dels hàbits i activitats quotidianes de les persones usuàries dins de la llar, per mitjà d'un conjunt de sensors desplegats al domicili i algorismes intel·ligents que comuniquen als familiars i/o cuidadors formals, les rutines diàries que realitza la persona usuària i les riscos de ser de salut normals.

Descarregar ficha (PDF)‚Üst